Tatarák od kosti

Aktualizováno: 22.02.2019

Tatarák od kosti
Tatarák od kosti

Umelte asi 1 kg zadního hovězího (ideálně vrchní nebo spodní šál). Doporučuje se vyjímečně pouze jedno hrubší mletí.

PŘIDEJTE
12 g podrceného čerstvého zeleného pepře,
60 g nasekané šalotky,
30 g za studena lisovaného slunečnicového oleje,
5 žloutků
a sůl podle chuti.

Pak ještě „tajnou“ ingredienci: citrónovou kůru, stačí ji nastrouhat tak z půlky citrónu.
Teď už jen promíchat, mazat na topinky a posypat řeřichou.

Mohlo by Vás také zajímat

Hovězí guláš nadivoko

Hovězí guláš nadivoko

Recepty

Aktualizováno: 18.08.2019

Pizza

Pizza

Recepty

Aktualizováno: 18.08.2019

Langoše

Langoše

Recepty

Aktualizováno: 15.08.2019

Nugát

Nugát

Recepty

Aktualizováno: 01.08.2019

Grilovaný romadur

Grilovaný romadur

Recepty

Aktualizováno: 01.08.2019

Hamburgerové bulky

Hamburgerové bulky

Recepty

Aktualizováno: 10.05.2019

Klatovské kuřecí rarášky

Klatovské kuřecí rarášky

Recepty

Aktualizováno: 13.04.2019

Pikantní pomazánka

Pikantní pomazánka

Recepty

Aktualizováno: 12.04.2019

Bublanina

Bublanina

Recepty

Aktualizováno: 12.04.2019

Mini Pizza

Mini Pizza

Recepty

Aktualizováno: 10.04.2019

Slané preclíčky

Slané preclíčky

Recepty

Aktualizováno: 10.04.2019

Vinná klobása na smetaně

Vinná klobása na smetaně

Recepty

Aktualizováno: 09.04.2019

Buřty na pivě

Buřty na pivě

Recepty

Aktualizováno: 08.04.2019

Rohlíky

Rohlíky

Recepty

Aktualizováno: 07.04.2019

Kořeněný vařený bůček - bylinky

Kořeněný vařený bůček

Recepty

Aktualizováno: 05.04.2019

Marinovaná kuřecí stehýnka

Marinovaná kuřecí stehýnka

Recepty

Aktualizováno: 04.04.2019