Grilovaný romadúr


Recept na grilovaný romadúr se slaninkou...

Suroviny

  • 1 lžička grilovacího koření
  • 2 lžíce světlého piva
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička oleje
  • 1 romadúr
  • 1 cibule
  • 6 plátků anglické slaniny

Postup

Romadúr vyjmeme z původního obalu, nachystáme si alobal a rozprostřeme si ho, aby se dal pěkně obalit romadúr.

Na alobal nakapeme pár kapek oleje, poklademe anglickou slaninu, na ni dáme romadúr, který posypeme grilovacím kořením, přidáme pár kapek oleje, na hrubo nakrájený česnek a malou cibulku nakrájenou na půl-kolečka. Nakonec nalijeme na sýr trošku piva.

Romadúr zabalíme, nejlépe do dvou vrstev alobalu, aby nic nevyteklo. Grilujeme cca 25 minut.

Podáváme s čerstvým pečivem.

Sdílet:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vybraný příspěvek

Slovenská pochoutka

Slaná kapsa plněná uzeným masem...