Klatovské kuřecí rarášky


Klatovské kuřecí rarášky

Suroviny 
  • 0,5 kg kuřecího masa 
  • 1 rozšlehané vejce 
  • 1/2 dcl piva 
  • 1 lžíce hořčice 
  • 2 lžíce bramborového škrobu 
  • 1 lžíce sójové omáčky 
  • 1 lžička soli 
  • pepř 
  • tuk na smažení

Postup
Vykostěné maso, nebo přímo kuřecí řízky nakrájíme na středně velké kousky. Vložíme je na 3 - 4 hodiny do předem připraveného těstíčka. Po odležení vyjímáme s těstíčkem a ihned vkládáme do rozpáleného tuku.

Jako příloha se hodí brambory, hranolky, popř. bramborová kaše.
Nezapomeneme na salát.
Sdílet:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vybraný příspěvek

Vepřová žebírka Družba

Americká vepřová žebírka podle bývalé restaurace Družba v Domažlicích...