Pikantní pomazánka


Pikantní pomazánka

Suroviny 
  • 20 dkg gothaje doporučuji Písecký 
  • 1 malá sklenička majonézy 
  • 1 menší cibule 
  • 2 ostré feferonky

Postup
Na masovém strojku semeleme na jemno nejdříve kousek salámu.

Je důležité začít salámem, protože strojek se promastí a další suroviny už přes mastnotu nepřijdou do styku přímo s kovem. Cibule by jinak ZHOŘKLA.

Pak semeleme všechny zbylé suroviny, cibuli, zbytek salámu, feferonky.

Vše promícháme s majonézou a necháme vychladit!

Mažeme na rohlíky, chléb.
Sdílet:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vybraný příspěvek

Vepřová žebírka Družba

Americká vepřová žebírka podle bývalé restaurace Družba v Domažlicích...