Vaječná tlačenka


Vaječná tlačenka

Suroviny 
  • 6 vajec 
  • 1 cibule 
  • 200g gothaje 
  • 1 sklenice Kunovjanky 
  • 250g majonézy 
  • 1 kostka Masoxu 
  • 1 sáček želatiny na vaječnou tlačenku

Postup
Uvařená vejce, cibuli a salám nakrájíme na kostičky, přidáme scezenou sterilovanou zeleninu, majonézu a promícháme.

Nálev ze zeleniny uschováme.

150 ml vody přivedeme k varu, nalijeme do misky, přidáme želatinu, kostku Masoxu a za stálého míchání bujon i želatinu rozpustíme.

Do želatiny dolijeme 150 ml nálevu ze zeleniny a promícháme s ostatními surovinami.

Směs vložíme do formy vyložené potravinovou fólií a necháme v lednici asi 2 hodiny ztuhnout.
Sdílet:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vybraný příspěvek

Slovenská pochoutka

Slaná kapsa plněná uzeným masem...