Buřty na pivě

Pikantní chuťovka k večeři i obědu...

SUROVINY
  • 6 špekáčků
  • 3 středně velké cibule na půlkolečka
  • 3 feferonky
  • kečup, dávkujeme přiměřeně dle potřeby
  • 1 tmavé pivo
POSTUP
Špekáčky necháme vcelku jen je na hřbetu nařízneme do mřížky a na protilehlé straně je nařízneme podélně. Hlubší podélné řezy plníme půlkolečky cibule a feferonkou. Špekáčky uspořádáme vedle sebe do pekáčku, vše pak polijeme kečupem a podlijeme tmavým (černým) pivem. Pečeme asi hodinu v troubě při 180°C.

Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem nebo bílým pečivem.
Sdílet:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vybraný příspěvek

Turnaj v šipkách

Bar Tunel, Mánesova 569 Domažlice pořádá v sobotu 14.11.2020  turnaj v šipkách...