Slovenská pochoutka

Slaná kapsa plněná uzeným masem...
SUROVINY
na palačinku
  • 1 vejce
  • 1 dcl mléka
  • 50 g polohrubé mouky
  • špetka soli
  • tuk na smažení
náplň
  • 120 g uvařeného uzeného masa
na obalení
  • vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka
POSTUP
Mléko, vejce, sůl a mouku vymícháme (popř. šleháme) do hladka. Na rozpáleném tuku usmažíme palačinky a necháme vychladnout

Uvařené uzené maso pokrájíme na drobné kostičky.

Naplníme připravenou náplní, přeložíme jako kapsu a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

Osmažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.

Podáváme s tatarskou omáčkou.
Sdílet:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vybraný příspěvek

Turnaj v šipkách

Bar Tunel, Mánesova 569 Domažlice pořádá v sobotu 14.11.2020  turnaj v šipkách...